Glasschade herstel


Glasbreuk kan het gevolg zijn van een ongeluk, onvoorzichtigheid, thermische breuk of een eerder onbekende oorzaak hebben. Wanneer je glasschade hebt opgelopen wil je dit euvel vaak zo snel mogelijk laten aanpakken.
 

Herstellen van glasschade

Glasservice Gebster is gespecialiseerd in het herstellen van alle soorten glasschade. Zodra wij gecontacteerd worden, reageren we zeer snel en wordt er onmiddellijk een afspraak ingepland. Afhankelijk van de aard van de schade kan er dezelfde dag nog iemand ter plaatse komen om de beveiliging en tegelijkertijd ook de opmeting van het gebroken glas te voorzien.

Glasbreuk beveiliging

Is de schade dermate groot dat de situatie onveilig is of dat je woning niet langer wind- en waterdicht is, dan is het belangrijk om alles zo snel mogelijk veilig te stellen en opnieuw mooi af te schermen tot de uiteindelijke vervanging van het glas. In veel gevallen is de glasbreuk echter beperkt tot een visuele barst.

Indien de schade toch zeer groot is kan het glas worden vervangen door een tijdelijke weerbestendige plaat of kan er een speciale veiligheidsfolie gekleefd worden om snijwonden te voorkomen. Beide houden wind en regen buiten.

Condens tussen het glas

Condens tussen het glas betekend vaak dat de siliconen afdichting die de lucht- of de gas- (=argon) zone tussen de 2 glasbladen hermetisch afschermt, niet langer intakt is. Niet alleen treedt er condens op, wat visueel storend kan zijn, ook verliest het glas zijn isolerende eigenschappen en zullen er extra warmteverliezen optreden. Een andere oorzaak kan ook glasbreuk zijn.

Ook bij beschadigd interieurglas helpen wij u verder.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06-30358548


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZATERDAG

08:00 - 18:00