HR++ isolatieglas


HR++ dubbel glas isoleert perfect warmte en geluid. De dubbele beglazing zorgt ervoor dat de warmte die de zon naar binnen straalt, wordt binnengehouden in de ruimte. De warmte wordt erg goed vastgehouden door het HR glas. HR glas is ook ideaal voor de isolatie van geluid. De ruimte tussen de beglazing van HR glas zit, zorgt ervoor dat geluid goed wordt geïsoleerd en dit geen overlast kan vormen voor de buitenwereld.
 

De werking van HR++ dubbel glas

HR glas kan gebruikt worden voor verschillende soorten doeleinden en is erg sterk. Het kan dus verschillen in welke ruimtes HR glas gebruikt wordt. HR glas kan in luidruchtige ruimtes goed functioneren als geluidsdemper zodat het geluid dat binnen in de betreffende ruimte gemaakt wordt niet of nauwelijks aan de buitenkant te horen is. HR glas is ook erg geschikt voor ruimtes die moeilijk warm te stoken zijn. Dit komt namelijk door een dun metaallaagje dat nauwelijks waarneembaar is. Het grootste gedeelte van het zichtbare zonlicht wordt door dit laagje doorgelaten en de warmte die dit met zich meebrengt wordt vastgehouden. De metalen coating en de lucht of het gas tussen de ruiten wordt de warmte die naar binnen straalt door de zon gereflecteerd in de ruimte. De constructie van het HR glas zorgt ervoor dat de warmte naar binnen wordt gestraald en weinig warmte door het glas verloren gaat en dat wordt in de rest van de ruimte vastgehouden.

HR++ dubbel glas met speciale service

Naast de kwaliteit van het HR glas dat wij hebben, is bij ons ook de service er omheen erg belangrijk. Het is mogelijk om eenvoudig en snel te bestellen zonder te veel handelingen te hoeven doen. HR++ glas kan Glasservice Gebster bij u thuis of op locatie bezorgen en monteren.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06-30358548


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT Zaterdag

08:00 - 18:00