Houtrot Marum

Direct een gespecialiseerde Houtrot Marum herstelbedrijf nodig?

Houtrot reparatie Gebster is u graag van dienst. Snel van uw houtrot probleem af? 24/7 storingsdienst. Ook bij spoed en stormschade.

Houtrot Marum nodig? Bel nu direct

Houtrot Marum Gebster voor uw houtrot reparatie en herstel

Zoekt u een Houtrot herstel bedrijf uit Marum of omgeving? Glasservice Gebster lost al uw problemen op. Wij zijn snel ter plaatse om u te helpen!

Houtrot Marum richt zich op snelle en goede service, perfecte en duidelijke communicatie en klantvriendelijkheid. Of het nu gaat over glasherstel of glasisolatie, houtrotrenovatie of plaatsing van isolerend glas, zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op onze service. Wij onderscheiden ons op het vlak van service. Wij begrijpen uw situatie volkomen na ruitschade en daarom verzorgen wij voor elk probleem een oplossing.

Houtrot herstel Marum: wat is het en hoe werkt het?

Is houtrot alleen buiten of kan dit ook binnen voorkomen

In tegenstelling tot wat over het algemeen gedacht wordt, kan houtrot zowel binnen- als buitenshuis voorkomen. Hout buitenshuis staat natuurlijk bloot aan strengere omstandigheden en dient daar goed tegen te worden beschermd. Toch kan houtrot al ontstaan bij een luchtvochtigheid van boven de 25% en een temperatuur van boven de 5 graden Celsius. Dat betekent dat u binnenshuis ook houtrot kunt aantreffen.

Vaak is er dan sprake van een vochtige kelder, optrekkend vocht, verwaarloosd onderhoud of simpelweg hout dat niet voldoende is behandeld. Als het vocht het hout bereikt en intrekt, dan zal het niet drogen als uw woning op die plek niet voldoende is geventileerd. Het vocht dat niet droogt zal gaan schimmelen, waardoor het hout gaat rotten en zwak wordt. Wanneer u houtrot constateert kunt u hier het beste Houtrot Marum Glasservice Gebster voor bellen, omdat het anders tot onherstelbare schade en een peperdure reparatie kan leiden.

Voordelen van Houtrot renovatie Marum

Specialist in het herstellen van Houtrot in kozijnen en balken

Onbehandeld kan houtrot grote problemen veroorzaken bij houten constructies en profielen. Hoewel hout zelf een prachtig materiaal is, is het in zijn natuurlijke staat niet erg goed bestand tegen vocht. Als dit vocht toch in het hout sijpelt, kan daar schimmel ontstaan. Deze schimmels veroorzaken houtrot. Door houtrot aangetast hout kan op deze plekken verzwakken, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden. Gelukkig is deze houtrot te behandelen door Houtrot Marum zonder het hout volledig te vervangen als je er op tijd bij bent.


Waarom Houtrot Marum

 • 100% Garantie op werkzaamheden
 • Duidelijke prijsafspraak vooraf
 • Onderhoud & reparatie
 • HR++ Isolatieglas
 • Enkel glas
 • Glasisolatie
 • 24/7 spoedservice
 • Deskundig advies
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Ontvang vrijblijvende offerte
 • 10 jaar + ervaring
 • Maatwerk en persoonlijke service

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Ontvang vrijblijvend uw Houtrot reparatie Marum offerte van Glasservice Gebster

  Heeft u een Houtrot herstelbedrijf met spoed nodig in Marum?

  Houtrot Marum renovatieservice kunt u 24/7 inschakelen bij spoed.

  Het herstellen van houtrot is een specialistische klus wat uitgevoerd dient te worden door een vakman. Ten eerste is het belangrijk om houtrot te herkennen en te markeren. Als u houtrot op uw ramen heeft, kunt u dit zien aan gebarsten verf of plakkende ramen. Elders zie je houtrot met het blote oog. Bijvoorbeeld omdat het hout een andere kleur heeft, of omdat het aan het afbrokkelen is. Je kunt het hout ook doorboren met een stompe priem. Als het gemakkelijk in het hout dringt, heb je houtrot. Als je de priem niet in het hout kunt steken, is het hout nog in goede staat.

  Houtrot reparatie Marum specialist met spoed nodig? Bel nu direct 06 30358548

  Houtrot verwijderen? Houtrot Marum zort voor een snel herstel

  Heeft u last van houtrot in uw kozijn of balken? Houtrot herstellen Marum is uw partner

  Weet u niet zeker of u last heeft van houtrot? Overweeg bij twijfel het gebruik van een houtvochtmeter. Als de gemeten luchtvochtigheid hoger is dan 20%, is het hout op dit punt te nat. Markeer vervolgens waar u houtrot vindt. Als je al het houtrot hebt gevonden, is het tijd om het te verwijderen. Dit gaat vrij eenvoudig met een hamer en beitel. Doe dit zorgvuldig om schade aan gezond hout zoveel mogelijk te voorkomen. Nadat u al het rotte hout hebt verwijderd, verwijdert u ongeveer 2,5 cm droog hout, zodat alleen goed hout overblijft. Als je het niet zeker weet, kun je de houtvochtmeter altijd nog een keer gebruiken of het hout extra droog drogen. Houtrot Marum brengt voor u geheel vrijblijvend een offerte uit.
   

  De werkwijze van Houtrot Renovatie Marum, Snel, Efficiënt en Vakkundig

  • 1

   Wij controleren uw situatie en stellen de houtrot vast

   Onze specialisten inspecteren uw houtwerk en kozijnen nauwkeurig.

  • 2

   Wij presenteren u een vrijblijvende offerte

   Na de inspectie brengen wij keurig in kaart waar de problemen zich voordoen en bieden u een oplossing

  • 3

   Indien akkoord gaan wij voor u aan de slag

   Op de geplande datum komen wij langs om alle besproken werkzaamheden uit te voeren, professioneel en vakkundig.

  • 4

   Na-inspectie en garantie

   Wanneer wij gereed zijn met onze werkzaamheden lopen we gezamenlijk alles door. Op de geleverde diensten geven wij altijd garantie

  • 5

   Bent u nieuwsgierig geworden?

   Bel of mail met Houtrot Marum en uw houtrot reparatie specialist komt zo snel mogelijk

  Met houtrot renovatie Marum is voorkomen beter dan genezen

  Onze Houtrot renovatie van Glasservice Gebbster veilig en vertrouwd.

  Houtrot renovatie Marum biedt deskundig maatwerk voor het volledig herstellen van houtrot op ramen en deuren. We stellen ook preventieve maatregelen voor om ervoor te zorgen dat het houtwerk in de toekomst niet wordt aangetast. Het buiten houden van vocht is hierbij essentieel. Als het hout van de deur of het kozijn te lang wordt blootgesteld aan vocht, zal er uiteindelijk houtrot optreden.

  Hoe lang duurt het om met Houtrot reparatie Marum af te spreken?

  Als u met spoed de hulp van Houtrot Marum nodig hebt, dan is het belangrijk om te kijken naar de reactietijd. Hoelang duurt het voordat de vakman uw houtrot kan herstellen? Als de vakman pas volgende week langs kan komen, dan is het slim om iets meer te investeren in iemand die morgen al de schade kan herstellen. Helaas kunt u de problemen niet alleen oplossen, maar onze 24/7 nooddienst wel! Wij zijn 24/7, 7 dagen per week bereikbaar voor al uw houtrot reparatie gevallen. Neem gerust contact met Houtrot Marum op, dan komen we direct bij je langs!

  Inspectie laten uitvoeren door Houtrot renovatie Marum

  Hulp nodig van Houtrot Marum voor houtrot behandelingen?

  Houtrot zie je pas in een gevorderd stadium. Het begint met vlekken, waarvan de meeste niet zichtbaar zijn zonder nader onderzoek. Een grondige inspectie ter plaatse is daarom altijd noodzakelijk. Na deze inspectie wordt de klant geïnformeerd over de kosten en of het hout volledig moet worden vervangen. Ook kunt u zelf controleren of u last heeft van houtrot. Let hierbij op de volgende kenmerken:

  - Blaasvorming onder de verflaag;
  - Onthechting van de verflaag;
  - Scheuren in de verflaag;
  - Plaatselijke holten en indeukingen in het hout;
  - Verkleuring van het (ongeverfde) hout;
  - Het loslaten van delen van het hout.

  Herken je een aantal van deze punten, dan heb je hoogstwaarschijnlijk last van houtrot. Dit moet natuurlijk zo snel mogelijk worden gerepareerd. Als u dit niet doet, zal het hout blijven rotten en uw huis verder aantasten. In dergelijke gevallen is het repareren van het houtbederf alleen niet voldoende en dient vervanging van het gehele onderdeel te worden overwogen. Met andere woorden, door te wachten met het uitvoeren van de houtrotreparatie in Marum raakt u steeds verder van huis. Voor houtrotreparatie in Marum kunt u terecht bij Glasservice Gebster.

  Uw Houtrot Marum specialist voor glasherstel, glas en stormschade, glasvervanging en houtrot reparatie.

  Wat kost houtrot reparatie in Marum?

  Wat zijn de kosten om houtrot reparatie te laten uitvoeren door Houtrot Reparatie Marum

  De kosten van het herstellen van houtrot zijn moeilijk aan te geven. Voor het bepalen van de prijs is het belangrijk om te weten hoe groot het houtrotgebied is, hoeveel houtrotreparatiemiddel u moet gebruiken en of bestaande ramen verwijderd moeten worden om de houtrot te verwijderen tot gezond hout. Of misschien moet u een deel van het tuimelpaneel vervangen. Repareert u de lak ook zelf of laat u dit door Houtrot Marum doen?

  Wilt u een offerte voor houtrotreparatie in uw situatie, vul dan ons offerteformulier in. Een schilder van Houtrot reparatie Marum inspecteert uw ramen en geeft een gratis prijsopgave voor houtrotreparatie.

  Uw kozijn laten repareren of vervangen

  Het vervangen van uw kozijnen door Houtrot Marum is specialistisch werk.

  Of het kozijn nog gerepareerd kan worden of dat het hele raam verwijderd en vervangen moet worden, hangt af van de situatie. Als u een vakman inhuurt om de houtrot op tijd te verhelpen, is deze vaak te repareren. Maar als het al jaren een probleem is, moet u misschien alles verwijderen. Het alleen laten behandelen is niet langer voldoende. Als je houtwerk bijvoorbeeld half uit elkaar valt, kun je het beter vervangen dan repareren of herstellen.

  Laat uw kozijnen vervangen door Glasservice Gebster

  Waarom moet ik kozijnen laten vervangen

  Het is niet nodig om elk jaar ramen te vervangen. Ze hebben een zeer lange levensduur, maar oude (vooral) houten kozijnen moeten altijd vervangen worden. Ramen worden doorgaans blootgesteld aan zeer verschillende weersomstandigheden. Kozijnen verslechteren bijvoorbeeld na verloop van tijd door afbladderende verflagen, tocht of de enkele beglazing dat in het kozijn is achtergebleven.

  Dit zijn de meest voorkomende aspecten dat oude ramen vervangen moeten worden. Het is daarom aan te raden niet te lang te wachten met het vervangen van de oude ramen. Hoe langer je wacht, hoe meer geld je uiteindelijk betaalt. Houtrot Marum vertelt u hier graag meer over, neem daarom contact met ons op.

  Wat zal het kosten om alle kozijnen van mijn woning te laten vervangen?

  Bereken de totaalprijs voor het vervangen van uw kozijnen

  Zijn alle kozijnen van uw woning aan vervanging toe? Op welke prijs kunt u dan rekenen om al uw oude kozijnen te laten vervangen?

  De gemiddelde prijzen om alle oude houten kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen zal liggen tussen de €3.300,- en €12.000,-. Wilt u nieuwe houten kozijnen terug laten plaatsen denk dan aan een bedrag tussen de €3.700 en €1.4000,-

  Vraag vrijblijvend uw Houtrot Marum offerte.

  Professioneel uw houtrot laten repareren door Houtrot Marum Gebster

  Ons werkgebied


  Houtrot Reparatie Marum werkt door geheel Groningen en Friesland.

  Laat uw Houtrot werkzaamheden uitvoeren door de specialisten van Glasservice Gebster.
  Wij werken bijvoorbeeld in Groningen, Grijpskerk, Buitenpost, Grootegast, Oldehove, Kollum, Surhuisterveen, Marum, Winsum, Aduard, Leek, Tolbert, Zuidhorn, en omgeving

  Wat klanten vertellen over Glasservice Gebster

  8 beoordelingen met de hoogste score van 5.0

  Wij verzorgen uw complete glasschadeherstel, glasisolatie, houtrotreparatie, kozijnen, glasvervanging in de volgende plaatsen. Staat uw plaats er niet bij, neem dan gerust ook contact met ons op! Ook hebben wij een 24/7 Spoed reparatiedienst.