Glasschade Winsum

Direct een gespecialiseerde Glasschade Winsum herstelbedrijf nodig?

Glasschade herstel Gebster is u graag van dienst. Snel van uw glasschade probleem af? 24/7 storingsdienst. Ook bij spoed en stormschade.

Glasschade Winsum nodig? Bel nu direct

Glasschade Winsum Gebster voor uw glasherstel

Zoekt u een Glas herstel bedrijf uit Winsum of omgeving? Glasservice Gebster lost al uw problemen op. Wij zijn snel ter plaatse om u te helpen!

Glasschade Winsum richt zich op snelle en goede service, perfecte en duidelijke communicatie en klantvriendelijkheid. Of het nu gaat over glasherstel of glasisolatie, houtrotrenovatie of plaatsing van isolerend glas, zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op onze service. Wij onderscheiden ons op het vlak van service. Wij begrijpen uw situatie volkomen na ruitschade en daarom verzorgen wij voor elk probleem een oplossing.

Is er bij u ingebroken en heeft u hierdoor te maken met glasschade? Of hebben de buurtkinderen per ongeluk een bal door uw ruit getrapt? Niemand zit te wachten op glasschade, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Bel en in de meeste gevallen staat er binnen één uur een ervaren glaszetter bij u op de stoep. Glasschade Winsum herstelt al vele jaren beglazing in Winsum en omgeving. Onze glaszetters weten dus precies hoe ze glasschade moeten herstellen en kunnen indien nodig uw huidige beglazing op een vakkundige manier vervangen.

Voordelen van Glasschade herstelbedrijf Winsum

Specialist in het herstellen van glasschade

Glasschade Winsum heeeft een goede relatie met verschillende glasleveranciers. Daarom hoeft u bij ons nooit lang op uw nieuwe beglazing te wachten. Onze glaszetters staan 24 uur per dag voor u klaar, zelfs in het weekend en tijdens feestdagen! Bent u bang dat wij uw glassoort niet kunnen herstellen? Geen paniek! Wij herstellen onder andere de volgende glassoorten:
- Dubbelle beglazingen
- Veiligheidsglas
- HR++ Isolatieglas
- Fantasieglas
- Enkel glas
- Draadglas
- Spiegelglas
Staat uw glassoort er niet tussen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Glasschade Winsum Gebster heeeft voor alle soorten glasschade een passende oplossing en helpen u graag naar tevredenheid.


Waarom Glasschade Winsum

 • 100% Garantie op werkzaamheden
 • Duidelijke prijsafspraak vooraf
 • Onderhoud & reparatie
 • HR++ Isolatieglas
 • Enkel glas
 • Glasisolatie
 • 24/7 spoedservice
 • Deskundig advies
 • Professioneel en betrouwbaar
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Ontvang vrijblijvende offerte
 • 10 jaar + ervaring
 • Maatwerk en persoonlijke service

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Ontvang vrijblijvend uw Glasschade Winsum offerte van Glasservice Gebster

  Heeft u een Glasschade herstelbedrijf met spoed nodig in Winsum?

  Glasschade Winsum kunt u 24/7 inschakelen bij spoed.

  Bent u met spoed op zoek naar een ervaren Glaszetter bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze glasschade specialisten zijn betrouwbaar en gecertificeerd. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van onder andere HR++ Isolatieglas, HR+++ Glas, enkel glas etc.

  Wanneer u Glasschade Winsum inschakeld, kunt u er zeker van zijn dat hij altijd beschikbaar is voor uw probleem of uw wensen. Geen klus is ons te groot of te klein. Voor deskundig advies kunt u bij Glasservice Gebster terecht en onze aangesloten experts helpen u graag met uw glasschade, glasherstel of glasvervanging.

  Glasschade Winsum specialist met spoed nodig? Bel nu direct 06 30358548

  Condens tussen het glas? Wij zorgen voor een snel herstel

  Heeft u last van vocht of condens in uw ruit, Glasschade Winsum Gebster helpt u veilig en snel.

  Vocht tussen de ramen is een indicatie dat het dubbele raam lek is. Het raam kan lek zijn geworden door ouderdom, een fabricagefout of doordat het raam niet goed geïnstalleerd is. Wat de reden ook is van het lekke dubbelglas, het vocht tussen de glasplaten is niet te verwijderen.

  Bij oud dubbel glas kan na verloop van tijd condens verschijnen tussen de beide glasbladen. Als dit zich voordoet is de beglazing niet meer luchtdicht. Er zit dan een lek in de afdichting van je beglazing. Naast de condens (de aandamping) die zich voordoet binnenin je dubbel glas, zal ook de thermische isolatie van je raam door dit lek sterk verminderen.

  Dubbel glas dat zich in deze staat bevindt kan eigenlijk niet meer hersteld worden en wordt het best vervangen.
   

  De werkwijze van Glasschade Winsum, Snel, Efficiënt en Vakkundig

  • 1

   Rinkeldekinkel..... uw ruitkapot

   Door een ongeluk, opzettelijk of door slecht weer zit u met een kapotte ruit

  • 2

   Uw glasherstelbedrijf komt eraan

   Bel of mail met Glasschade Winsum en uw glasschade specialist komt zo snel mogelijk

  • 3

   Verzekerd tegen glasschade?

   Als u verzekerd bent tegen glasschade, kunt u de kosten voor het herstel van het glas bij uw verzekeraar claimen.

  • 4

   Uw glasherstelbedrijf komt eraan

   Bel of mail met Glasschade Winsum en uw glasschade specialist komt zo snel mogelijk

  Grote ramen laten vervangen in Winsum door de specialisten van Glasservice Gebster

  Onze glaszetters van Glasschade Winsum veilig en vertrouwd.

  Grote ruiten en moeilijk bereikbare ramen vormen voor Glasschade Winsum geen probleem. Bij grote ramen of moeilijk te bereiken plaatsen komen we altijd eerst ter plekke de situatie bekijken voor we een offerte opstellen. Met behulp van zuignappen, onze Hoeflon-minikraan, kraanwagen of telescoopkraan plaatsen we grote glaspartijen. Onze glasplaatsers zijn ervaren mannen die getraind zijn om met ons machinepark vakkundig aan de slag te gaan. Indien nodig zorgen we voor extra mankracht.

  Voor herstellingen in daken, op achtergevels of plekken waar geen zware kranen kunnen komen zoeken we samen met jou naar de beste oplossing. Hiervoor huren wij vaak een schaarlift, verhuislift, hoogtewerker, of telescoopkraan in.

  Hoe lang duurt het om met Glaszettersbedrijf Winsum af te spreken?

  Als u met spoed de hulp van glasschade Winsum nodig hebt, dan is het belangrijk om te kijken naar de reactietijd. Hoelang duurt het voordat de vakman uw glasbreuk kan herstellen? Als de vakman pas volgende week langs kan komen, dan is het slim om iets meer te investeren in iemand die morgen al de schade kan herstellen. Helaas kunt u de problemen niet alleen opgelossen, maar onze 24/7 nooddienst wel! Wij zijn 24/7, 7 dagen per week bereikbaar voor al uw glasschade gevallen. Neem gerust contact met ons op, dan komen we direct bij je langs!

  Glasbreuk beveiligen en tijdelijke noodoplossing

  Hulp nodig van Glasservice Gebster voor noodgevallen??

  Is de schade dermate groot dat de situatie onveilig is of dat je woning niet langer wind- en weerdicht is, dan is het belangrijk om alles zo snel mogelijk veilig te stellen en opnieuw mooi af te schermen tot de uiteindelijke vervanging van het glas. In veel gevallen is de glasbreuk echter beperkt tot een visuele barst.

  Indien de schade toch zeer groot is kan het glas worden vervangen door een tijdelijke weerbestendige plaat of kan er een speciale veiligheidsfolie gekleefd worden om snijwonden te voorkomen. Beide houden wind en regen buiten. Glasschade Winsum is graag uw partner in deze.

  Uw Glasschade Winsum specialist voor glasherstel, glas en stormschade, glasvervanging en houtrot reparatie.

  Isolatieglas

  De voordelen van een isolatieglas door Glasschade Winsum

  Moderne ramen hebben uitstekende isolerende eigenschappen. Voorheen waren de meeste enkel glas met minimale isolatie. Sinds de introductie van gewone dubbele beglazing is de isolatie steeds beter geworden. Naast standaard dubbel glas zijn er ook varianten zoals HR, HR+, HR++ en driedubbel glas. Elke glassoort gaat een stap verder.

  Kiezen voor isolatieglas is ook een interessante investering voor de toekomst. Door de isolerende werking gaat er minder warmte verloren. Dit heeft een directe impact op de energierekening en wordt aanzienlijk verlaagd. Nu rijst natuurlijk de vraag hoe duur het is om isolatieglas aan te schaffen. Glasschade Winsum hanteert zeer vriendelijke tarieven, vraag daarom vrijblijvend een offerte aan!

  De isolerende werking van HR glas

  Het vervangen van uw isolatieglas door Glasschade Winsum is specialistich werk.

  De isolerende werking van isolatieglas wordt veroorzaakt door holtes en coatings. De luchtspleet is de ruimte tussen de glasplaten. 1 spouw voor dubbel glas en 2 spouwtjes voor driedubbel glas. Standaard dubbele beglazing heeft lucht ertussen. Lucht is een goede isolator (inert gas is nog beter), dus dubbele beglazing is een goed begin. Het kan alleen maar beter worden. HR-ramen gebruiken inert gas in plaats van lucht. Glasschade Winsum gas zorgt voor een nog betere isolatie. We hebben het over HR++ glas als we de coating nemen die in de glasplaat zit. Door zowel de coating als het inerte gas is het isolerende effect zeer hoog. Als isolatieglas kiest u daarom het beste voor HR++ glas.

  Besparen op energiekosten

  Uw isolatieglas latenn vervangen door glasschade Winsum is bij Glasservice Gebster in goede handen.

  Door slecht geïsoleerde ramen gaat veel warmte verloren. Isolatieglas is daarom een prima oplossing om warmteverlies te voorkomen. Hoe beter de isolatie, hoe meer u bespaart op uw elektriciteitsrekening. Doordat de temperatuur in uw woning constant blijft, worden de energiekosten voor het in stand houden van die warmte sterk verlaagd.

  Qua energiekosten bespaart het gebruik van isolatieglas gemiddeld ruim € 250,- per jaar. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw huidige isolatie- en energiekosten. Het is echter duidelijk dat de besparingen aanzienlijk zijn.

  Wat zijn de kosten voor het vervangen van glas

  Hoeveel kost een glaszetter van Glasschade Winsum Gebster

  De kosten van beglazing variëren sterk, afhankelijk van het type raam dat moet worden geïnstalleerd. Van standaard dubbele beglazing tot speciale inbraakbeglazing of zonwerende beglazing. Prijzen variëren sterk.

  Vooraf dien je dus goed onderzoek te laten doen naar de verschillende mogelijkheden. Naast het type glas is de prijs van het materiaal ook afhankelijk van de afmetingen. Hoeveel vierkante meter raamglas moet u vervangen? Glasschade Winsum Gebster brengt graag een vrijblijvende offerte voor u uit!

  Prijs voor het plaatsen van een ruit

  Bereken de totaalprijs voor het vervangen van uw beglazing

  De kosten voor het plaatsen van het raam zijn inbegrepen in het uurtarief van de glaszetter. De gemiddelde prijs voor een glazenmaker is € 45-75 per uur. Het voorrijtarief, reisvergoeding en de materialen zijn exclusief, indien anders staat vermeld op de offerte. Wij brengen u voortijdig van alle kosten op de hoogte, transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, geen verborgen kosten dus. Binnen enkele minuten kunt u deze geheel gratis bij Glasschade Winsum Gebster aanvragen.

  Een goede tip is niet om u enkel blind te staren op het uurtarief wat een glaszetter rekent, of enkel op de kosten van het glas zelf. Voor het budget is het mogelijk om zelf ook al een totaalprijs te schatten. Door het aantal vierkante meters maal de prijs van het glas te doen kunt u snel zelf uitrekenen wat u ongeveer kwijt zal zijn (zie ook: dubbel glas). Daarnaast heeft de glaszetter vaak enkele uren nodig om het glas vakkundig te plaatsen, reserveer hier daarom ook een bepaald budget voor. Vraag vrijblijvend uw Glasschade Winsum offerte.

  Professioneel uw beglazing laten vervangen door Glasschade Winsum Gebster

  Ons werkgebied


  Glasschade Herstelbedrijf Winsum werkt door geheel Groningen en Friesland.

  Laat uw Glasherstel werkzaamheden uitvoeren door de specialisten van Glasservice Gebster.
  Wij werken bijvoorbeeld in Groningen, Grijpskerk, Buitenpost, Grootegast, Oldehove, Kollum, Surhuisterveen, Marum, Winsum, Aduard, Leek, Tolbert, Zuidhorn, en omgeving

  Wat klanten vertellen over Glasservice Gebster

  8 beoordelingen met de hoogste score van 5.0

  Wij verzorgen uw complete glasschadeherstel, glasisolatie, houtrotreparatie, kozijnen, glasvervanging in de volgende plaatsen. Staat uw plaats er neit bij, neem dan gerust ook contact met ons op! Ook hebben wij een 24/7 Spoed reparatiedienst.